Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Συνεργασία της Toyo Tire με την αθλήτρια του γκολφ Yuka Saso

21 Φεβρουαρίου 2024

Η μητρική εταιρεία της Toyo Tire Ευρώπης, Toyo Tire Corporation, υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την Γιαπωνέζα επαγγελματία αθλήτρια του γκολφ Yuka Saso.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων προώθησης της Toyo Tire, η εταιρεία υποστηρίζει τους αθλητές που στοχεύουν στην κορυφή και διεκδικούν τον κόσμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Yuka Saso ως νέο μέλος των αθλητών της «Ομάδας Toyo Tire», που χρηματοδοτείται από την εταιρεία μας. Έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα από τα ερασιτεχνικά της χρόνια, κερδίζοντας το ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational στις Φιλιππίνες, στο γυναικείο τουρνουά ως ερασιτέχνης σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών. Αφού έγινε επαγγελματίας το 2019, δραστηριοποιήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας την πρώτη της νίκη στο τουρνουά NEC Karuizawa 72 Golf το 2020 και την πρώτη της μεγάλη νίκη στο γυναικείο Όπεν των ΗΠΑ το 2021.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η Yuka Saso δήλωσε: «Πρόσφατα συνάψαμε συμβόλαιο χορηγίας με την Toyo Tire. Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της ομάδας Toyo Tire. Ανυπομονώ πραγματικά να προχωρήσουμε μαζί στην παγκόσμια σκηνή. Θα βάλω τα δυνατά μου για να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως επαγγελματίας παίκτης του γκολφ και ως άνθρωπος».

Η χορηγία αποτελεί άλλη μια έκφραση του μηνύματος της επωνυμίας της εταιρείας, "Open Roads Await" (Ανοιχτοί δρόμοι περιμένουν), αντικατοπτρίζοντας τις ευκαιρίες που τα προϊόντα της Toyo Τire έχουν σχεδιαστεί να διεκδικούν.

Τελευταία Νέα