Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΝΕΑ


Η TOYO TIRE συμμετέχει στο Cross Country Rally της Ασίας

24 Ιουλίου 2019

Όταν ξεκινήσει το σπουδαίο Ράλι της Ασίας στις 10 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν επτά απαιτητικές μέρες για τις ομάδες: θα πρέπει να κατακτηθούν 2.200 χλμ. από την Pattaya (Ταϊλάνδη) έως το Naypyitaw (Myanmar). Πολλές ομάδες βασίζονται στα ελαστικά της Toyo Tire, Open Country M / T, για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση των πιο απαιτητικών συνθηκών στον κόσμο, προκειμένου να βγουν νικήτριες.

Περισσότερα

Χορηγία Βρετανικού Ανοιχτού Τουρνουά Γκολφ Γυναικών AIG

23 Ιουλίου 2019

Η Toyo Tire ανακοινώνει ότι θα είναι επίσημος συνεργάτης του Βρετανικού Ανοικτού Τουρνουά Γκολφ Γυναικών της AIG για το 2019 που θα διεξαχθεί στη Λέσχη Gold του Woburn από τις 1-4 Αυγούστου.

Περισσότερα

Το Chevrolet Cruze Eurocup εισέρχεται στον 5ο και 6ο γύρο

19 Ιουλίου 2019

Στο Automotodrom Grobnik της Κροατίας θα πραγματοποιηθεί ο πέμπτος και προτελευταίος γύρος του Chevrolet Cruze Eurocup. Στον αγώνα αυτοκινήτων, ο Andres Einhorn πήρε το προβάδισμα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο Chevrolet Cruze Eurocup 1.8 LT V2. Τώρα πρέπει να το υπερασπιστεί σε ένα από τα ταχύτερα και πιο απαιτητικά αγωνίσματα της Ευρώπης.

Περισσότερα

Σκληρή, πιο σκληροτράχηλη Toyo

16 Ιουλίου 2019

Όλα ξεκίνησαν από μια τρελή ιδέα δύο Βρετανών το 2010. Σήμερα είναι ένα παγκόσμιο κίνημα: Το Tough Mudder είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας, κάτι περισσότερο από μια αναμέτρηση. "Το Tough Mudder είναι ένας διαγωνισμός που επικεντρώνεται σαφώς στο ομαδικό πνεύμα", λέει ο Mike Rignall, Διευθυντής Marketing Manager της Toyo Tire Ευρώπης. Η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών της Ιαπωνίας ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Tough Mudder της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018. Από το τρέχον έτος, η Toyo Tire επεκτείνει την εταιρική της σχέση και με Tough Mudder άλλων χωρών στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Σημαντική συνεργασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Matchplay

15 Ιουλίου 2019

Από τις 20 Ιουλίου θα διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα και συναρπαστικά πρωταθλήματα στα βελάκια. Μέσα σε μια εβδομάδα, 32 από τους καλύτερους παίκτες στα βελάκια θα συναγωνιστούν στο Μπλάκπουλ για το χρηματικό έπαθλο των £ 700.000. Η Toyo Tire είναι ο επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Matchplay.

Περισσότερα