Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΝΕΑ


Σημαντική συνεργασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Matchplay

15 Ιουλίου 2019

Από τις 20 Ιουλίου θα διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα και συναρπαστικά πρωταθλήματα στα βελάκια. Μέσα σε μια εβδομάδα, 32 από τους καλύτερους παίκτες στα βελάκια θα συναγωνιστούν στο Μπλάκπουλ για το χρηματικό έπαθλο των £ 700.000. Η Toyo Tire είναι ο επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Matchplay.

Περισσότερα

Toyo Tire Βασικος Συνεργατης του Rallycross Italia

25 Απριλίου 2019

Η Toyo Tire ανακοινώνει τη σύναψη διετούς συμφωνίας ως Βασικός Συνεργάτης του Πρωταθλήματος Rallycross Italia.

Περισσότερα

Η Toyo Tire στο Tuning World 

25 Απριλίου 2019

Όταν το Tuning World ανοίγει ξανά τις πόρτες της αρχές Μαίου στο Friedrichshafen, ένας εκθέτης θα είναι σίγουρα εκεί: φέτος, η Toyo Tire, μία από τις δημοφιλέστερες επωνυμίες στον κόσμο των tuner παρουσιάζει πολύ ιδιαίτερες καμπάνιες και μια μοναδική ευκαιρία.  Το Tuning World είναι η ετήσια ατραξιόν για όλους τους tuner. Στην έκθεση αυτή θα βρει κανείς φοβερά αυτοκίνητα, όμορφες γυναικείες παρουσίες και πολλές τάσεις και δυνατότητες. Η Toyo Tire φέτος έχει πολλά να προσφέρει στους οπαδούς και πελάτες της.  Στο σταντ της αίθουσας B1-203 θα βιώσουν όλοι οι φίλοι των tuning μια καινοτόμα σχεδίαση του σταντ, το δημοφιλές Toyo Tornado με πολύ καλές τιμές και μοναδικά αυτοκίνητα με αγωνιστικά ελαστικά.

Περισσότερα

Το Proxes Sport SUV νικήτρια σε δοκιμή

3 Απριλίου 2019

Το ελαστικό Proxes Sport SUV κατατάσσεται στην ψηλότερη θέση δοκιμής Ρωσικού Περιοδικού Αυτοκινήτου

Περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

17 Ιανουαρίου 2019

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής της με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο, η TOYO TIRE επεκτείνει τη συνεργασία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Περισσότερα

Περίπτερο της TOYO TIRE στην Έκθεση Αυτοκινήτου ΤΟΚΥΟ 2019

7 Ιανουαρίου 2019

Η TOYO TIRE παρουσιάζει την κοσμοθεωρία της για τα προϊόντα TOYO TIRES και ΝΙΤΤΟ

Περισσότερα

Η Toyo Tires Συνεργάτης της Professional Darts

12 Δεκεμβρίου 2018

Η Toyo Tires Συνεργάτης της Professional Darts

Περισσότερα

Η TOYO TIRE Worldview στην Έκθεση Αυτοκινήτων Εσεν 2018

16 Νοεμβρίου 2018

Χιόγκο, Ιαπωνίας - 16 Νοεμβρίου 2018 - η Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με Κεντρικά Γραφεία στο Ιτάμ του Χιόγκο και με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu) παρουσιάζει ενισχυμένο περίπτερο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Έσεν της Γερμανίας, μεταξύ 30 Νοεμβρίου έως και 9 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα

Αθόρυβη Τεχνολογία Toyo

25 Ιουλίου 2018

Η Toyo Tires έχει αναπτύξει μια νέα συσκευή που μειώνει αποτελεσματικά την αντήχηση στις κοιλότητες των ελαστικών, βασισμένη στη νέα «Αθόρυβη Τεχνολογία Toyo» λύνοντας έτσι το πρόβλημα του ήχου που μεταδίδεται από το ελαστικό στο εσωτερικό του οχήματος.

Περισσότερα