Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Τα TOYO PROXES Comfort βαθμολογήθηκαν και πάλι με «Καλό»

12 Μαρτίου 2024

Η Toyo Tire Ευρώπης ανακοινώνει ότι τα ελαστικά Proxes Comfort συμμετείχαν στην τρέχουσα δοκιμή θερινών ελαστικών 2024 της AUTO BILD, η οποία δημοσιεύθηκε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου στην αρχική σελίδα της.

Στη δοκιμή αυτή συμμετείχαν συνολικά 55 θερινά ελαστικά από διάφορους κατασκευαστές. Αυτά περιορίστηκαν μετά τη δοκιμή σε έναν κατάλογο μόλις 20 προϊόντων με τις καλύτερες επιδόσεις. Τα ελαστικά Proxes Comfort προκρίθηκαν σε αυτόν τον τελικό γύρο, λαμβάνοντας συνολικά τελικά τη βαθμολογία "ΚΑΛΟ". Αξιολογήθηκαν ο χειρισμός σε υγρές και στεγνές επιφάνειες καθώς και η οδηγική άνεση. Στις δοκιμές, το ελαστικό εντυπωσίασε με τις μικρές αποστάσεις πέδησης και τον δυναμικό χειρισμό σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα. Τα ελαστικά Proxes Comfort επέδειξαν επίσης ιδιαίτερα αθόρυβο θόρυβο κύλισης, καθώς και διαθεσιμότητα σε μέτριο επίπεδο τιμής. 

Δοκιμάστηκε η διάσταση 205/55 R16 94V. Αυτή η διάσταση είναι η πιο συνηθισμένη που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη, καθώς τοποθετείται σε ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των VW Golf, AUDI A3, OPEL Astra και SEAT Leon.

Το 2022, το ελαστικό δοκιμάστηκε από την AUTO BILD Allrad στη διάσταση SUV 235/55 R18 100V και απέσπασε επίσης τη βαθμολογία «Καλό». Το Proxes Comfort έχει σύγχρονη σύνθεση και κατασκευή πέλματος, προσφέρει καλή συμπεριφορά κατά το φρενάρισμα και υψηλή οδηγική σταθερότητα, ακόμη και στις στροφές.

.

Τελευταία Νέα