Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Proxes Comfort καταλαμβάνει τη 2η θέση

11 Αυγούστου 2023

Το ελαστικό Proxes Comfort της Toyo Τire απέσπασε τη δεύτερη θέση στο τεστ καλοκαιρινών ελαστικών 2023 του Auto Express με συνολική βαθμολογία 98,9%, κερδίζοντας έτσι την ιδιότητα του "συνιστώμενου" ελαστικού από το περιοδικό.


Το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Express εκδίδεται σε εβδομαδιαία βάση με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γνωστό για τις εμπεριστατωμένες κριτικές και δοκιμές των πλέον σύγχρονων αυτοκινήτων, το περιοδικό χαίρει μεγάλου σεβασμού. Οι δοκιμές ελαστικών του είναι ιδιαίτερα περιζήτητες και αναγνωρίζονται ευρέως. Συγχαίρουν το ελαστικό γράφοντας: "Η Toyo παρήγαγε ένα εντυπωσιακά πλήρες, καλά ισορροπημένο πακέτο σε όλες τις δοκιμές. Το Proxes Comfort ήταν επίσης πολύ καλό στην οδήγηση".

Το περιοδικό συνέχισε να περιγράφει το ελαστικό ως έχον "Μια ισορροπημένη απόδοση σε όλους τους τομείς..." καθώς και "...μια ισχυρή απόδοση στο στεγνό..." προσθέτοντας ότι "Το Proxes ήταν λιγότερο από ένα μέτρο πίσω από το καλύτερο ελαστικό στο φρενάρισμα και περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργό από το νικητήριο ελαστικό στην πίστα χειρισμού".

Εκτός του ότι εντυπωσίασε στις δοκιμές επιδόσεων, το περιοδικό σημείωσε ότι "το Toyo τερμάτισε τρίτο στην οικονομία καυσίμου...".

Το Proxes Comfort, που παράγεται στο νέο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Toyo Tire στη Σερβία, αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πιο τεχνολογικά προηγμένων οχημάτων που απαιτούν σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και αθόρυβη άνεση σε μεγάλες αποστάσεις. Ο άριστος χειρισμός και το φρενάρισμα διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν ανώτερη σταθερότητα και ξεκούραστες επιδόσεις.

Τελευταία Νέα