Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ο Loeb πρώτος στον εναρκτήριο αγώνα του Βρετανικού RX

19 Μαρτίου 2018

Ο οδηγός της Peugeot Total, Sebastien Loeb της Γαλλίας, τερμάτισε πρώτος στον εναρκτήριο γύρο του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ράλυκρος Toyo Tire MSA στο σιρκουί του Silverstone

Ο εναρκτήριος αγώνας του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ράλυκρος MSA του 2018 έλαβε χώρα στις 17 Μαρτίου, στο σιρκουί του Silverstone.

Ο υποψήφιος του Παγκόσμιου Ράλυκρος, Loeb, πήρε το προβάδισμα στο σιρκουί του Silverstone και τερμάτισε πριν από τον συνομαδίτη του, Timmy Hansen (Σουηδία). Παρά το ότι κυριαρχούσε στους προκριματικούς αγώνες του πρωταθλήματος, ο οδηγός του ELS Audi Sport, Andreas Bakkerud (Νορβηγία), τερμάτισε στην τρίτη θέση. 

“Ήταν, για μένα, η πρώτη εμπειρία σε αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλυκρος αυτής της σεζόν. Ήταν μια πρώτη δοκιμή και τελικά μια πρώτη νίκη, οπότε μια καλή αρχή", δήλωσε ο νικητής Loeb. "Είχα μια επιτυχημένη μέρα και δεν είναι εύκολο να κερδίζεις, ακόμα κι όταν πρόκειται για εθνικό πρωτάθλημα. Δεν είχαμε πολλές φιλοδοξίες. Πρόθεσή μας ήταν να εξοικειωθούμε με το όχημα και με το σιρκουί και για την ομάδα να προπονηθεί στο ράλυκρος. Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες το πρωί, αλλά καλύτερες το απόγευμα, κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικές ρυθμίσεις. Ήταν ένα καλό σαββατοκύριακο." 

Οι πρώτοι τρεις στο βάθρο του νικητή στο σιρκουί του Silverstone  

Για την επίσημη αναφορά γύρω από τον εναρκτήριο αγώνα, επισκεφθτείτε το : http://www.rallycrossbrx.com/news/loeb-wins-british-rx-season-opener-at-silverstone-as-godfrey-takes-points-lead.

Ο δεύτερος γύρος του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ράλυκρος MSA θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου στο Lydden Hill.

Τελευταία Νέα