Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Φορτούνα Ντίσσελντορφ παρουσιάζει το νέο παίκτη, Usami

4 Οκτωβρίου 2017

Ο Usami υπογράφει αυτόγραφα με την Τoyo Tires

Οι θαυμαστές του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή Usami είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν τον Σεπτέμβριο στο ξενοδοχείο Me and All στο Ντίσσελντορφ για να λάβουν ένα αυτόγραφό του. Η συνάντηση οργανώθηκε με σκοπό την παρουσίαση του Usami στην Ιαπωνική κοινότητα του Ντίσσελντορφ.

 Οι θαυμαστές περιμένουν τον Usami Υπογραφή Αυτόγραφων

Περίπου 2000 άτομα παρουσιάστηκαν στην συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή. Τον περίμεναν υπομονετικά για περίπου 2 ώρες για να λάβουν ένα αυτόγραφό του. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μετάθεση από την Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα της Μπουντεσλίγκα 1,  Άουγκσμπουργκ, και παλαιότερα έπαιζε για την ομάδα Γκάμπα Οσάκα χορηγός της οποίας ήταν η ToyoTires. Ο Usami είναι αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής στην ιαπωνική ποδοσφαιρική κοινότα αφού έχει προβληθεί δύο φορές ώς ένας από τους 11 καλύτερους παίκτες του Ιαπωνικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και έχει εκπροσωπήσει την Ιαπωνία στην εθνική της ομάδα.

Συνέντευξη Οι θαυμαστές τυπώνουν το λογότυπο της Toyo Tires πάνω στο μπλουζάκι  Φορτούνα που έχουν προμηθευτεί

Οι θαυμαστές είχαν, επίσης, την ευκαιρία να εκτυπώσουν το μπλουζάκι τους Φορτούνα με το λογότυπο της Toyo Tires. Κάθε νέο μπλουζάκι που προμηθεύονταν τυπώθηκε με το λογότυπο. Η Toyo Tires εύχεται στον Usami να έχει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην Γερμανία και μια επιτυχή σεζόν με την Φορτούνα Ντίσσελντορφ, η οποία είναι στην δεύτερη θέση από την κορυφή. 

 

Τελευταία Νέα