Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το νέο drift Lexus RC F από ανθρακόνημα κέβλαρ

28 Ιουλίου 2020

Το όχημα πλαγιολισθήσεων Lexus C F από ανθρακόνημα κέβλαρ αποκαλύπτεται στη Νεκρά Θάλασσα

Ο πρεσβευτής της Toyo Tire, Ahmad Daham, αποκάλυψε στον κόσμο το τελευταίο του Lexus RC F στο χαμηλότερο σημείο της γης, στη Νεκρά Θάλασσα της Ιορδανίας.Το αυτοκίνητο αυτό είναι το δεύτερο Lexus RC F για πλαγιολίσθηση του Daham, ενώ η νέα αυτή κατασκευή ωφελείται από ένα αμάξωμα ολοκληρωτικά κατασευασμένο από ανθρακόνημα κέβλαρ, βοηθώντας στην αφαίρεση έως και 600 κιλών από το εργοστασιακό αυτοκίνητο. Το νέο αυτό αυτοκίνητο ωθείται από τον θρυλικό εξακίλυνδρο κινητήρα 2JZ ευθείας διαμόρφωσης, ο οποίος έχει υποστεί πολλαπλές βελτιώσεις ώστε να παράγει ιπποδύναμη 1.200 αλόγων.

Σχεδιασμένη για διεθνείς διαγωνισμούς, η μηχανή αυτή θα είναι το όπλο επιλογής του Ahmad σε ελίτ διοργανώσεις όπως το Drift Masters στην Ευρώπη, το Διεθνές Κύπελλο της FIA στην Ιαπωνία, καθώς και το Διεθνές Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης στα ΗΑΕ και το Ομάν.

Το νέο, μοναδικό όχημα πλαγιολισθήσεων Lexus είναι το πιο ισχυρό και ανεπτυγμένο Lexus του είδους του που έχει ποτέ επινοηθεί. Σε προετοιμασία για το τουρνουά Drift Masters 2020, o Ahmad Daham πέρασε το νέο Lexus RC F από πλήρες ανθρακόνημα κέβλαρ καθώς και τις οδηγικές του ικανότητες από διεξοδικές δοκιμασίες, πιέζοντας το αυτοκίνητο στις στροφές στο εκθαμβωτικό τοπίο του δρόμου Panorama, ολοκληρώνοντας ένα συναρπαστικό "touge" (διαδρομή πλαγιολισθήσεων σε βουνό) στην κορυφή του όρους Νέμπο, στα 2.600 πόδια (800 μέτρα) πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.

Το Lexus RC F ανθρακονήματος κέβλαρ μεταφέρει την ιπποδύναμή του στο οδόστρωμα χρησιμοποιώντας τα αγωνιστικά ελαστικά Toyo Tire Proxes R888R, διαστάσεων 255/35 R18 μπροστά και 285/35 R19 πίσω.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης, πατήστε εδώ

Τελευταία Νέα