Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέα εταιρική απεικόνιση της μάρκας Toyo Tire.

31 Μαρτίου 2020

Η Toyo Tire (με κεντρικά γραφεία στην πόλη Ιταμι της νομαρχίας Χιόγκο, με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu, εφεξής: Toyo Tire), ανακοινώνει πως η νέα της εταιρική απεικόνιση που αποτυπώνει μια παγκόσμια προοπτική και τα μηνύματα της μάρκας Toyo Tire, θα κάνει ντεμπούτο στην ιστοσελίδα της και στις διαφημίσεις απο την Τετάρτη, 1η Απριλίου 2020.  

 

Ένα τοπίο στον εκθαμβωτικό ουρανό και στο γαλάζιο του ωκεανού προκαλεί μια απελευθερωτική και αναζωογονητική αίσθηση. Η νέα δήλωση της μάρκας Toyo Tire που διατυπώθηκε τον περσινό Ιούνιο με τη φράση, "Open Roads Await" [Περιμένουν Διάπλατοι Δρόμοι], εκφράζει το πρωτοποριακό πνεύμα του Ομίλου της Toyo Tire, ανοίγοντας νέους ορίζοντες εκεί που δεν υπήρχαν πριν. Επίσης, η νέα εταιρική απεικόνιση αντικατοπτρίζει το "προκλητικό πνεύμα" του Ομίλου, εξαπωλύοντας μια επιθυμία να φτάσει το γαλάζιο άπειρο και παραπέρα.

Το χρώμα της μάρκας Toyo Tire είναι γαλάζιο, από το οποίο προέρχεται η ταυτότητά μας. Η λογική πίσω απο αυτή τη νέα εταιρική απεικόνιση είναι πως, εκπροσωπώντας τον εαυτό μας με το γαλάζιο χρώμα, επιστρέψαμε στις ρίζες μας, επανεξετάσαμε τον εαυτό μας και επαναδιατυπώσαμε το όραμά μας. Προβάλλουμε το μήνυμα αυτό μέσα απο τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση και την Κεντρική Διαφημιστική Απεικόνιση.

Σε ένα ρίνγκ του μποξ, η γαλάζια γωνία είναι η μεριά του διεκδικητή, ενώ μια γαλάζια φλόγα καίει δυνατότερα από μια κόκκινη. Στην απεικόνιση αυτή, σκόπιμα υπερθέσαμε την συναισθηματική έννοια στον στόχο της μάρκας Toyo Tire πως "το βαθύτερο πάθος του ανθρώπου κάει σαν μια γαλάζια φλόγα". Μέσω αυτής της απεικόνισης, θα στείλουμε το μήνυμά μας πως η μάρκα Toyo Tire υποστηρίζει οποιονδήποτε βάζει τα δυνατά του ακολουθώντας το μονοπάτι που έχει διαλέξει και πως θα μοιραστούμε μαζί του τη δύναμή μας τρέχοντας δίπλα του.

Αυτή η νέα εταιρική απεικόνιση θα αποτυπώνεται παγκοσμίως στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στις ψηφιακές διαφημίσεις με την φράση-κλειδί "Άναψε τη Γαλάζια Φλόγα Σου", η οποία θα μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες.

Τελευταία Νέα