Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Τρόπαιο και Toyo Tire Quick Start στο Cyclocross

14 Φεβρουαρίου 2020

Ο αγώνας τελείωσε και οι νικητές επευφημούν για το τρόπαιο DVV Verzekering. Όμως υπάρχει χαρά και για ένα ακόμα βραβείο. Για πρώτη φορά σε αυτή τη σεζόν, η Toyo Tire τίμησε και τις ταχύτερες εκκινήσεις στον Βέλγικο αγώνα Cyclocross.

Εικόνα / Peter Philipsen: Προκλήσεις cyclocross για το τρόπαιο DVV Verzekering

Κάθε χρόνο, πασίγνωστοι διεθνείς αναβάτες του Cyclocross από 14 χώρες συναγωνίζονται για την νίκη και για το τρόπαιο DVV Verzekering στην πορεία μετ' εμποδίων. Απαιτείται θάρρος, αντοχή και σιδερένια θέληση για να φτάσει κανείς στον τερματισμό. Το Σάββατο, η ομάδα Alpecin-Fenix εξασφάλισε το τρόπαιο στην Λιλ. Η ομάδα που ηγείται ο Ολλανδός αθλητής της χρονίας, Mathieu Van der Poel, τερμάτισε με προβάδισμα 4.5 λεπτών μπροστά απο την ομάδα Pauwels-Sauzen-Bingoal. Είναι ευχαριστημένοι με το τρόπαιο, το οποίο είναι επιχορηγούμενο με 5.000 ευρώ, ενώ η χρηματική αμοιβή θα χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όμως, είχε λόγο να χαρεί και ο Eli Iserbyt απο την ομάδα που τερμάτισε 2η, καθώς κέρδισε το νέο Toyo Tire Quick Start. Αυτή τη σεζόν, η  Toyo ανταμοίβει τις εξαιρετικές επιδόσεις στην εκκίνηση κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Οι πρώτοι τρείς αναβάτες στην κατηγορία Ελίτ που πέρασαν κάτω από την αψίδα Toyo Tire Quick Start έλαβαν επιπλέον δευτερόλεπτα στο τέλος κάθε αγώνα. Ο Iserbyt, καθώς και η Ceylin Alvarado στην γυναικεία κατηγορία, έλαβαν 2.500 ευρώ. Ο Βέλγος Timo Kielich ήταν νικητής της κατηγορίας U23.

Περίπου 15.000 θεατές παρακολούθησαν τους φιναλίστ στην Λιλ. Παράλληλα, η διοργάνωση των 8 αγώνων έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και στους θεατές στην τηλεόραση. Σχεδόν 2,2 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν σε ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση ελίτ αθλητές του Cyclocross να περνάνε από εμπόδια σε άγριο έδαφος και να επιταχύνουν στην Λεωφόρο Toyo Tire.

Η Toyo Tire υποστηρίζει τον δύσκολο αγώνα μετ' εμποδίων εδώ και χρόνια, εξασφαλίζοντας ώστε αυτό το ξεχωριστό πρωτάθλημα ποδηλασίας να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Πέρα απο τα σημαιάκια και τα πανό που διακόσμησαν την Λεωφόρο Toyo Tire, η Toyo μοίρασε και χρήσιμα αξεσουάρ στους θεατές όλων των αγώνων.

Τελευταία Νέα