Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Open Country για Φορτηγά στο BAJA 400

23 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι ολοκαίνουργιος και ήδη έχει γίνει ένας από τους πιο δύσκολους υπαίθριους αγώνες στον κόσμο. Εξοπλισμένοι με τη σειρά ελαστικών εκτός δρόμου για SUV, Toyo Tire Open Country, επτά συμμετέχοντες στον πρώτο αγώνα SCORE BAJA 400 αντιμετώπισαν την πρόκληση στην έρημο του Μεξικού. Από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, οι οδηγοί αγωνίστηκαν για να ολοκληρώσουν έναν γύρο του SCORE BAJA 400.

Το BAJA 400, που ιδρύθηκε φέτος ως ένα από τα Πρωταθλήματα «SCORE World Desert» της SCORE International και αποτελείται από τέσσερις αγώνες (BAJA 250, BAJA 400, BAJA 500 και BAJA 1000) είναι σημαντική πρόκληση που καθορίζει την σειρά εκκίνησης του BAJA 1000, ο οποίος είναι και ο τελικός της σειράς αγώνων SCORE. Αυτός ο αγώνας, που ήταν ο τρίτος γύρος, ξεκίνησε από την πόλη Ensenada της χερσονήσου Baja California στο Μεξικό, διατρέχοντας συνολικά 400 μίλια (περίπου 644 χλμ.) και έληγε στο ίδιο μέρος. Οι αγώνες εκτός δρόμου BAJA θεωρούνται από τους δυσκολότερους στον κόσμο διότι διαρκούν όλη μέρα και όλη νύχτα σε άγριες ερήμους και βραχώδεις ορεινές περιοχές. Λόγω του σκληρού περιβάλλοντος η ολοκλήρωση των αγώνων είναι δύσκολη. Ως εκ τούτου, απαιτούνται όχι μόνο υψηλές τεχνικές οδήγησης, αλλά και αξιόπιστα και ανθεκτικά ελαστικά εκτός δρόμου με υψηλές επιδόσεις σε σκληρά οδοστρώματα.

Τα ελαστικά «Open Country M / TR» και «Open Country R / TR» της Toyo Tire είναι τεχνικά ρυθμισμένες εκδόσεις του «Open Country». Η σειρά Open Country παρέχει ελαστικά για φορτηγά οχήματα παντός εδάφους ή SUV, τα οποία χαίρονται εξαιρετικής αναγνώρισης στη Βόρεια Αμερική. Το επιθετικό και λειτουργικό σχεδιαστικό πέλμα των ελαστικών Open Country συμβάλλει όχι μόνο στις επιδόσεις σε τραχείς δρόμους, αλλά και στις επιδόσεις πρόσφυσης και φρεναρίσματος. Η δομή των ελαστικών αξιοποιεί την τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί σε αγώνες εκτός δρόμου: δομή ανθεκτικότητας με υψηλή αντίσταση στη φθορά.

Οι ανοιχτοί δρόμοι περίμεναν στο Μεξικό. Στον αγώνα BAJA 400, ο Ryan Arciero νίκησε τον Andy McMillin, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, αφού είχε βγει νικητής στον πρώτο γύρο SCORE San Felipe 250 και διαδοχικά στον δεύτερο γύρο SCORE BAJA 500.  Ο ίδιος όπως και οι Bryce Menzies, Robby Gordon, BJ Baldwin, Tavo Vildosola, Luis Javier Pelayo και Santiago Creel υποστηρίχθηκαν από τον εξοπλισμό Toyo Tire με τεχνολογία Open Road.

Οι συμμετέχοντες στο SCORE BAJA 500 τον Ιούνιο

 

Τελευταία Νέα