Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Lexus και η Toyo Tire στο Goodwood

1 Ιουλίου 2019

Αυτή την εβδομάδα, το αστεέρι πλαγιολίσθησης (drift) της Ιορδανίας, Ahmad Daham, συμμετέχει στη μεγαλύτερη παγκόσμια εορτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, στο Φεστιβάλ Ταχυτήτων Goodwood. Θα εμφανιστεί με το μοναδικό του Lexus RC-F εξοπλισμένο με ελαστικά Proxes Sport και θα χαρίσει στο κοινό ένα δύσκολο για τα ελαστικά θέαμα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ahmad Daham κατενθουσίασε τους θεατές στο Πλοκ της Πολωνίας με θεαματικές πλαγιολισθήσεις που έκαναν τα ελαστικά να καπνίζουν, καθώς και με τις οδηγητικές του ικανότητες στον 3ο γύρο των drift masters. Από τις 4-7 Ιουλίου, οι οπαδοί των αγώνων αυτοκινήτων θα μπορούν να έρθουν πολύ κοντά στο αστέρι της Ιορδανίας, Ahmad Daham, που θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Ταχυτήτων Goodwood με το Lexus RC-F του.

Το Φεστιβάλ Ταχυτήτων Goodwood είναι απαράμιλλο, καθώς ο συνδυασμός μιας πλούσιας και ποικίλης κουλτούρας με αγώνες αυτοκινήτων γεμάτους ιστορία προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο στην προγονική οικεία του Δούκα του Richmond της Νότιας Αγγλίας. Εκεί, σ' ένα εκπληκτικό σκηνικό, θα δοθεί στους επισκεπτες μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν κοντά στους αστέρες, τα οχήματά και τις μοτοσυκλέτες.

Για τρεις μέρες ο Οίκος Goodwood θα γίνει η Μέκκα για όλους τους οπαδούς της μοτοσικλέτας. Η εκδήλωση συνδυάζει σκληρούς αγώνες στην φημισμένη διαδρομή στον λόφο, όπου οι οδηγοί θα επιδείξουν σπάνια και συναρπαστικά οχήματα. Ο Ahmad Daham, ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς, προσκλήθηκε να συμμετάσχει για να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν το Lexus RC-F, που θα είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo, σε θεαματική δράση.

Ο Ahmad Daham είναι ο σημερινός πρωταθλητής Πλαγιολίσθησης (Drift) των Εμιράτων και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στην πλαγιολίσθηση ζευγαριών (twin drift). Έχει υπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν πρωταθλητής της Μέσης Ανατολής και είναι γνωστός ως ο "βασιλιάς της ερήμου" το 2016 και το 2017.

Η Toyo Tire και ο Daham χαίρονται μια στενή συνεργασία. Ο συνδυασμός νόμιμων αγωνιστικών ελαστικών Proxes R888R με τα οδικά ελαστικά Proxes Sport εξασφαλίζει επιδόσεις υψηλών επιπέδων.

Dahams Lexus RC-F

 

Aham Daham

Τελευταία Νέα