Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Στιβου: επεκταση εως 2023

31 Μαΐου 2019

Με μεγάλη χαρά, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ανακοινώνει ότι η Toyo Tire θα παραμείνει ως Επίσημος Χορηγός στα μεγάλα ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα έως το 2023.

Τον περασμένο Αύγουστο του 2018, η Toyo Tires είχε γίνει επίσημος χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Βερολίνο και μετά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2019. Η πρόσφατη αυτή ανακοίνωση σημαίνει ότι η Toyo Tire θα παραμείνει ως Επίσημος Χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου το 2020 (Παρίσι) και το 2022, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2021 (Torun) και 2023 - ένα σαφές σημάδι της δέσμευσης της Toyo στην υποστήριξη του στίβου.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, Svein Arne Hansen, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η Toyo Tire έχει επεκτείνει τη χορηγία του Ευρωπαϊκού Στίβου. Το γεγονός ότι η Toyo Tire έχει δεσμευτεί ως Επίσημος Χορηγός μέχρι το 2023 αποτελεί απόδειξη της εμπορικής έκθεσης που μπορούν να φέρουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην οικογένεια των χορηγών μας. 

"Είτε πρόκειται για όσους έρχονται στο στάδιο είτε για όσους παρακολουθούν τους αγώνες από την τηλεόραση, ο αριθμός των ακροατών απ’ όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο ήταν εξαιρετικά υψηλός. Χαίρομαι που και ο αριθμός των ακροατών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη ήταν αυξημένος. Το να έχουμε χορηγό υψηλής τάξεως, όπως είναι η Toyo Tire που να στηρίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου αποτελεί την καλύτερη είδηση για το μέλλον του αθλήματος".

"Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και η Toyo Tire μοιράζονται κοινούς στόχους και αξίες και είμαι απολύτως βέβαιος ότι η συνέχιση της συνεργασίας θα είναι καρποφόρα και αμοιβαία επωφελής".

Σχολιάζοντας τη συνέχιση της συνεργασίας, ο πρόεδρος της Toyo Tire Ευρώπης, κος Kenta Kuribayashi, πρόσθεσε: "Η πρόκληση που κάθε αθλητής αντιμετωπίζει για να δείξει το καλύτερό του εαυτό αντικατοπτρίζει το πνεύμα της Toyo Tire. Αυτή η κοινή αξία έκανε αβίαστη τη λήψη της απόφασης να ενισχυθεί η συνεργασία μας με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου."

Η Toyo Tire Corporation ιδρύθηκε στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 1945. Από το 1975, η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Γερμανία. Η σειρά των προϊόντων της επικεντρώνεται σε εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις και ελαστικά SUV, αλλά περιλαμβάνει και μια πλήρη σειρά χειμερινών, θερινών και όλων των εποχών ελαστικών για αυτοκίνητα, καθώς για ημιφορτηγά και 4x4.

Πηγή: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Τελευταία Νέα