Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Συνεργασια με το Παγκοσμιο Πρωταθλημα UCI BMX 2019

31 Μαΐου 2019

Η Toyo Tires ανακοινώνει ότι έχει γίνει Επίσημος Συνεργάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος UCI BMX 2019 που πραγματοποιείται από τις 21 Ιουλίου έως τις 27 Ιουλίου στην αγωνιστική πίστα Zolder του Βελγίου.

Από το 1996, το παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα αγώνων ποδηλασίας - Union Cycliste Internationale οργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BMX και αποτελεί το αγωνιστικό αποκορύφωμα αυτού του εκρηκτικού αθλητικού γεγονότος. Οι αγώνες BMX ή Ποδηλατικού Motocross διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες, στις οποίες οι ποδηλάτες συμμετέχουν σε αγώνες που συνδυάζουν την άσφαλτο, χαλαρές επιφάνειες και άλματα. Στην πίστα Zolder, ο κάθε αγώνας, άνω των 380 μέτρων, κόβει την ανάσα και ολοκληρώνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Η Toyo Tire συνεργάζεται με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα BMX για να αυξήσει την προβολή της στους νέους οπαδούς που απολαμβάνουν την ακραία πρόκληση που δημιουργούν οι αγώνες BMX. Έχοντας τοποθετημένα τα λογότυπά της γύρω από την πίστα, καθώς και στην ράμπα έναρξης, το εμπορικό της σήμα θα προβάλλεται παγκοσμίως μέσω των πρωταθλημάτων.

Θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί για να κερδίσουν οι φίλαθλοι θέσεις στις κερκίδες λίγες εβδομάδες πριν από τα πρωταθλήματα. Θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα Toyo Tire και στις σελίδες των κοινωνικών μέσων.

Στο γυναικείο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει η αθλήτρια Nenaka Nishimra, από την ομάδα Gan Trigger της Ιαπωνίας, χορηγός της οποίας είναι η Toyo Tire.

Nenaka Nishimura

Ομάδα Gan Trigger

Τελευταία Νέα