Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η RX Italia μπαινει στον δευτερο γυρο

31 Μαΐου 2019

Ο δεύτερος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Rallycross λαμβάνει χώρα στην Μαγιόρκα στις 1 και 2 Ιουνίου.

Κινητήρες αλυχτούν, ελαστικά τσιρίζουν και η μυρωδιά της βενζίνης γεμίζει τον αέρα: οι συμμετέχοντες και οι θεατές ανυπονομούν να ζήσουν ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στο RX Italia στη Μαγιόρκα. Ο βασικός συνεργάτης του, η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών Toyo Tires, περιμένει πώς και πώς τον δεύτερο γύρο ο οποίος διεξάγεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από τον πρώτο γύρο για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη πρόκληση στους ανταγωνιστές.

Στον δεύτερο γύρο θα υπάρξουν συναρπαστικές εξελίξεις: Για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στον αγώνα οχήματα SXS (οχήματα που αγωνίζονται δίπλα-δίπλα) τα οποία είναι μικρά 4x4 οχήματα εκτός δρόμου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Italia, Fabio Merli, είναι κατενθουσιασμένος με την επιτυχία του RX Italia: "Με την τεράστια σειρά μας ελαστικών UHP και εκτός δρόμου, τα ελαστικά Toyo Tire ταιριάζουν απόλυτα στο RX Italia. Καθώς επιδιώκουμε να ανεβάζουμε τον πήχυ κάθε μέρα στην ανάπτυξη του καλύτερου ελαστικού προς εξυπηρέτηση των πελατών μας, είμαστε η τέλεια απάντηση στην επίτευξη των στόχων των οργανωτών και των συμμετεχόντων του Rallycross που πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα. 

Το Rallycross Italy αποτελείται από έξι γύρους που ξεκίνησαν στην πίστα εκτός δρόμου της Μαγιόρκα την 21η Απριλίου. Ένας από τους γύρους μοιράζεται με το αυστριακό πρωτάθλημα Rallycross στο Wachauring της Αυστρίας. Ως βασικός συνεργάτης και εκθέτης στους αγώνες και στις δημόσιες σχεσεις του Rallycross της Ιταλίας, η Toyo Tire αποτελεί πλέον γίνει αναπόσπαστο μέρος του πρωταθλήματος.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Toyo Tire Ευρώπης, Mike Rignall, καλωσόρισε τη συνεργασία αυτή λέγοντας: "Αυτή η χορηγία ανεβάζει τον αριθμό των συνεργασιών μας με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Rallycross σε 5 συνολικά. Συνεργαζόμασατε στενά με τους οδηγούς για να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα ελαστικά τόσο για εκτός δρόμου, όσο για τα οδοσρώματα". Η σύνδεση με το Rallycross Italia είναι η πιο πρόσφατη στο πρόγραμμα συνεργασιών Rallycross σε όλη την Ευρώπη. Η Toyo Tire ήδη συνεργάζεται με το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross, το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross Clubman, το Γερμανικό Πρωτάθλημα Rallycross και το Πρωτάθλημα Rallycross της Πορτογαλίας. 
.

Πηγή: RX Italia

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση ww.toyotires.eu ή www.rxitalia.com/

Τελευταία Νέα