Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εργοστασιακός εξοπλισμός του νέο Mazda 3 με ελαστικά PROXES

31 Μαΐου 2019

Από την Παρασκευή, 24η Μαΐου, 2019, η TOYO TIRE Co., Ltd. (με έδρα την πόλη του Ιτάμι του Χιόγκο και με Πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ξεκίνησε να πωλεί στην Ιαπωνία ένα ολοκαίνουργιο Mazda3 της Mazda Corporation, Ltd (εφεξής αναφερόμενη ως Mazda). Ανακοινώμουμε ότι το νέο μας ελαστικό "PROXES R51 A" υιοθετήθηκε ως εργοστασιακός εξοπλισμός για το νέο της όχημα. (Διαστάσεις ελαστικού: 215/45 R 18 89 W)

Το ολοκαίνουριο Mazda3 είναι μια νέα γενιά σεντάν, οι βασικές επιδόσεις της οποίας έχει βελτιωθεί δραματικά έτσι ώστε η κίνηση του αυτοκινήτου να γίνεται αισθητή φυσικά στις υψηλές ταχύτητες, στις στροφές και στο φρενάρισμα.

Το "PROXES R51 A", το οποίο πωλείται επί του παρόντος ως ελαστικό για νέα αυτοκίνητα, έχει σχεδιασθεί από κοινού με την εταιρεία για να ενσωματώσει την ιδέα της «υπερτερότητας», καθώς η Mazda επιδιώκει οχήματα με ασφάλεια και ευκολία στον χειρισμό. Το ελαστικό είναι η καλύτερη επιλογή για το ολοκαίνουργιο Mazda3, χάρη στην αντίσταση στην κύλιση, στην ακρίβεια στον χειρισμό σε στεγνά οδοστρώματα, στην πρόσφυση σε υγρά οδοστρώματα και στην άνεση οδήγησης που επιτυγχάνεται με την υιοθέτηση μιας νέας σύνθεσης καουτσούκ που βασίζεται στη τεχνολογία "Nano Balance" και η οποία ελέγχει τη σύνθεση του καουτσούκ σε υψηλό επίπεδο. Αυτό οδηγεί στην εξισορρόπηση ενός ευρέως φάσματος επιδόσεων που απαιτείται σε υψηλό επίπεδο. 

Mazda3 and Toyo Tires ProxessΤο Mazda3 με PROXES R51 A ((φωτογραφία της Mazda Motor Corporation)

Εκτός από την εγχώρια αγορά, η σειρά ελαστικών "PROXES" χρησιμοποιείται, επίσης, ως ελαστικό στο καινούργιο Mazda3 στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και σε άλλες αγορές του εξωτερικού.

Πληροφορίες των ελαστικών που πωλούνται.

Ονομα Ελαστικού

Διαστάσεις Ελαστικού

Χώρες όπου Πωλούνται

PROXES R51 A *

215 / 45R18 89W

Ιαπωνία

PROXES R51 A

215 / 45R18 89W

Ευρώπη, άλλες

PROXES A40

215 / 45R18 89V

Βόρεια Αμερική

PROXES A37

205 / 60R16 92H

Βόρεια Αμερική


* Για το "PROXES R51 A" της Ιαπωνίας, η σήμανση πιστοποίησης της Mazda "MZ Mark"  διαφαίνεται στην παρειά του ελαστικού, δηλώνοντας ότι το "PROXES R51 A" είναι αποτέλεσμα από κοινού σχεδίασης των δύο εταιρειών.

 

Τελευταία Νέα