Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
05/01

Ο Gordon επιτέλους ξεκινά την ειδική

Μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν την εκκίνηση της σημερινής ειδικής διαδρομής, ο Robby Gordon ξεκινά με καθυστέρηση 25 λεπτών.


Το όχημα του Robby Gordon είναι το 17ο που ξεκινά, αντί για το 5ο, όπως υποδεικνύει ο αγωνιστικός αριθμός του. Παρά την καθυστερημένη εκκίνησή του, ο Gordon θα τρέξει σαν τον άνεμο, ως συνήθως. Η διαδρομή σήμερα είναι μόνο 180 χλμ, κι έτσι δεν προβλέπεται να είναι πολλά τα ρίσκα, αν και το Ντακάρ έχει την φήμη του απρόβλεπτου.

Οι BJ Baldwin (που ξεκίνησε 18ος) και Guerlain Chicherit (20ος), τα δύο μέλη της ομάδας Toyo Tire με τα χρώματα της EV Racing, ξεκίνησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά με νέα οχήματα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και ελπίζουν να τερματίσουν την 1η ειδική διαδρομή χρησιμοποιώντας την μικρή ειδική σαν μια δοκιμασία για τον αγώνα που τους περιμένει. 

Η ειειδκή διαδρομή συνεχίζεται, αλλά μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφικές λήψεις στο γκαλερί παρακάτω.

Στο 1ο σημείο χρονομέτρησης, ο Chicherit είναι μπροστά από την ομάδα της Toyo Tire, με τον Baldwin στη 2η θέση και τον Gordon στην 3η, παρά την καθυστερημένη εκκίνησή του. Έχοντας ακόμα την 50η θέση στην ειδική διαδρομή, ο Gordon είναι μόνο 4 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο και η διαφορά του χρόνου είναι ασήμαντη σ' ένα ράλι που, πέρυσι πήρε πάνω από 38 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις