Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
12/01

28η θέση για τον Baldwin μετά από μια δύσκολη διαδρομή

Μετά από τις εξέχουσες επιδόσεις του, έχοντας ξεκινήσει στην 63η θέση και τρέχοντας στην 11η/12η για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τελικά ο BJ Baldwin τερμάτισε στην 28η θέση.


Αφού επικράτησαν πολλά προβλήματα στην 6η ειδική διαδρομή, ο BJ Baldwin αναγκάστηκε να ξεκινήσει από την 63η θέση στην σημερινή ειδική διαδρομή. Έχοντας πολλά οχήματα μπροστά του που άφηναν πίσω τους αναρίθμητα χνάρια, η πλοήγηση έγινε όχι μόνο δύσκολη, αλλά και σχεδόν αδύνατη. Παρόλα αυτά, ο BJ ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ξεκίνησε με την γνωστή του αποφασιστικότητα και μέχρι το 1ο σημείο αναφοράς, είχε φτάσει στην 24η θέση, μόλις 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο της ειδικής διαδρομής.  

Μετά από κάποια προβλήματα, είχε φτάσει στην 30η θέση μέχρι το 2ο σημείο αναφοράς, αλλά πάλεψε και, μέχρι το 3ο σημείο αναφοράς, είχε ανέβει στην 19η θέση, 6 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο, και τελικά νικητή, της ειδικής διαδρομής, Carlos Sainz.

Βρισκόμενος στην 15η θέση όταν πέρασε από το 4ο σημείο αναφοράς και στην 16η θέση όταν πέρασε από το 5ο σημείο αναφοράς, είχε πια προφτάσει τον Robby Gordon, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην 13η θέση. Στο 6ο σημείο αναφοράς, είχε μπει στην 11η θέση, μια θέση μπροστά από τον Gordon, αλλά η κατάσταση αντιστράφηκε στο 7ο σημείο αναφοράς με τον Gordon στην 11η θέση και τον BJ στην 13η. Τελικά, όμως, ήρθε η καταστροφή για τον Gordon, του οποίου το HST σταμάτησε να λειτουργεί για πάνω από μία ώρα πριν το 8ο σημείο αναφοράς και δεν μπορούσε να ανιχνεύσει το πρόβλημα. Έτσι ο Gordon βρέθηκε στην 62η θέση, ενώ ο BJ ανέβηκε στην 11η θέση.   

Στο 9ο σημείο αναφοράς, ο BJ έπεσε στην 12η θέση, 17 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο. Το επόμενο σημείο αναφοράς βρισκόταν ακριβώς πριν την γραμμή τερματισμού, αλλά κάτι προφανώς συνέβη, αφού ο BJ βρέθηκε στην 27 θέση και τελικά τερμάτισε στην 28η θέση, 50 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Sainz.

Αφού κατάφερε να ξαναβάλει μπροστά το όχημα του, ο BJ προσπέρασε τον Robby αλλά ο τελευταίος δεν έχει ακόμα τερματίσει. Όταν πέρασε από το 9ο σημείο αναφοράς βρισκόταν στην 61η θέση και τον περιμένουμε να φτάσει σύντομα.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις