Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
08/01

Τερματίζει ο 1ος οδηγός της Toyo Tire, Gordon. 14η θέση στην 4η ειδική διαδρομή

Ξεκινώντας στην 6η θέση στη σημερινή ειδική διαδρομή, ο Robby Gordon τερμάτισε 14ος μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής.


Η σημερινή ειδική διαδρομή ξεκίνησε σήμερα με μια μεσαία ουδέτερη ζώνη που χώρισε την διαδρομή σε δύο ίσα μέρη. Έτσι, η προγραμματισμένη διαδρομή των 657χλμ μειώθηκε στα 416 χλμ. Ο Gordon ξεκίνησε ταχύτατα από την 6 θέση, φτάνοντας στους δέκα πρώτους σε κάθε ξεχωριστό σημείο ελέγχου της διαδρομής. Στο τελευταίο κομμάτι πριν τον τερματισμό, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα που τού στοίχισαν 20 λεπτά, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 14η θέση, 42 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Carlos Sainz. Η νίκη αυτή εκτοπίζει τον συνάδελφο Ισπανό, Nani Roma, από την κορυφή της γενικής κατάταξης, πηγαίνοντας τον στην κορυφή με 2.06, όπως έκανε και στο Ράλι Ντακάρ 2010 κι έτσι δεν αποκλείεται να θριαμβεύσει και φέτος.

Μάλλον πέρασε μια μαύρη γάτα μπροστά από τον Robby Gordon, αφού δεν του χαμογελά καθόλου η τύχη στο Ράλι Ντακάρ 2014. Βρίσκεται στην 24η θέση, 4 ώρες και 16 λεπτά πίσω από τον Sainz.

Ο Baldwin μόλις πέρασε τον τερματισμό στην 25η θέση, έχοντας ξεκινήσει από την 43η θέση. Ήταν μια μέτρια μέρα, καθώς αναγκάστηκε να προσπεράσει πολλούς αγωνιζόμενους για να κερδίσει αυτήν την θέση. Τώρα βρίσκεται στην 27η θέση της γενικής κατάταξης και τον χωρίζουν μόλις 3 ώρες από τον Gordon και πάνω από 2 ώρες και 15 λεπτά από την 26η θέση. Δεν προβλέπεται να ανέβει θέση με ευκολία.

Αφού σταμάτησε για σχεδόν 2 ώρες αμέσως μετά το πρώτο σημείο αναφοράς, ο Chicherit βρίσκεται τώρα στην 73η θέση. Παραμένοντας στην πορεία, στο τελευταίο σημέιο αναφοράς ήταν 2 ώρες, 13 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον προπορευόμενο, έχοντας πάνω από 100χλμ να διανύσει μέχρι να ολοκληρώσει την διαδρομή. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον BJ να μιλά για τις τελετές του βάθρου από την εκκίνηση της Κυριακής.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις