Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
08/01

O Chicherit έχει σταματήσει στο 65ο χλμ για ένα εικοσάλεπτο

Ο Guerlain Chicherit έχει σταματήσει στο πρώτο μέρος της σημερινής ειδικής διαδρομής. Οι λόγοι είναι άγνωστοι.


Ο Chicherit αναγκάστηκε να σταματήσει για 20 λεπτά στην σημερινή 4η ειδική διαδρομή του Ράλι Ντακάρ 2014. Σταματώντας στο 65ο χιλιόμετρο, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την διαδρομή, αλλά ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που είχε νωρίτερα με τα καύσιμα. 

Η ομάδα αναλογίστηκε τα ακόλουθα προβλήματα καυσίμου, μετά τα χθεσινά βελτιωμένα αποτελέσματα.

Eric Vigouroux - Επικεφαλής της Ομάδας

"Ο Guerlain και ο Alex είχαν εξαιρετικές επιδόσεις σήμερα με το Chevrolet EVR VX 101, ειδικα αφού γνωρίζουμε ότι ξεκίνησαν στην 25η θέση σήμερα το πρωί και έπρεπε να προσπεράσουν αρκετούς από τους αγωνιζόμενους μέσα από πυκνή σκόνη."

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, μάς είπε: "Είμαι πολύ ευτυχής που μπορέσαμε να επιδείξουμε τον δυναμισμό του νέου μας οχήματος μετά από μόλις 3 μέρες αγώνα. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για το μέλλον και ένα πραγματικό μήνυμα ενθάρρυνσης για την ομάδα μου! Όταν καταφέρουμε να λύσουμε τα τεχνικά μας ζητήματα, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και μια θέση στο βάθρο. Το ράλι είναι μεγάλο και όλα μπορούν να συμβούν."

"Και τα δύο EVR Chevrolet έπαθαν "αεριοφράγματα" τις πρώτες δύο μέρες. Οι θερμοκρασίες στην Αργεντινή είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που συναντήσαμε στις δοκιμές που κάναμε στην Καλιφόρνια και το υψόμετρο, με την έλλειψη οξυγόνου, απλά χειροτερεύει το πρόβλημα. Η ομάδα των τεχνικών ξεπατώθηκε να βρει μια λύση στο πρόβλημα και τελικά την βρήκε. Η πιθανότητα ενός καλού αποτελέσματος στον τελικό δεν είναι ακόμα μεγάλη, αλλά όλα δείχνουν να καλυτερεύουν."


Guerlain Chicherit

"Ήταν σκληρές μέρερς. Τις πρώτες δύο μέρες αναγκαστήκαμε να σταμτήσουμε αρκετές φορές. Καταλήξαμε να βρούμε μια επιτακτική λύση. Ανακατευθύναμε τον σωλήνα που ψύχει τα φρένα προς την αντλία καυσίμου. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Δεν έχω φοβερά αποτελέσματα στην γενική κατάταξη. Είμαστε πολύ πίσω για να προφτάσουμε τους κορυφαίους, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ίσως να έχουμε εκπλήξεις..."


BJ Baldwin

"Γυρίσαμε στον Καταυλισμό μετά απο μια μεγάλη μέρα. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τα αεριοφράγματα για δύο συνεχείς ημέρες. Τα αεριοφράγμταα συμβαίνουν όταν υπερθερμαίνεται το καύσιμο και αρχίζει να βράζει. Όταν αρχίζει το καύσιμο να βράζει, βγάζει φυσαλίδες και σταματά να κινείται μέσα από την αντλία, οπότε ο κινητήρας δεν τροφοδοτείται. Ελπίζω να έχω μια μέρα χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα, για να αποδείξω ότι εγώ και το όχημά μου μπορούμε να γίνουμε πραγματικά ανταγωνιστικοί."

Τελευταίες αναρτήσεις