Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tires Συνεργάτης της Professional Darts

12 Δεκεμβρίου 2018

Η Toyo Tires Συνεργάτης της Professional Darts

Η TOYO TIRE ανακοίνωσε την έναρξη τριετούς συμφωνίας συνεργασίας με την ένωση Professional Darts Corporation (PDC) από το επερχόμενο Πρωτάθλημα William Hill World Darts.

Έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος για τα βελάκια την τελετυαία δεκαετία με αστέρες όπως ο διάσημος παίκτης Michael van Gerwen, ο φανταχτερός Peter “Snakebite” Wright και ο σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής Rob Cross.

Μεγάλη είναι και η τηλεθέαση των πρωταθλημάτων χάρη στο παγκόσμιο χρηματικό έπαθλο των 14 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών που δίνει η ένωση PDC και η TOYO TIRE αποβλέπει να επωφεληθεί από αυτό το κοινό, ξεκινώντας μια εκστρατεία χορηγίας που θα την προβάλλει σε πρωτοφανή αριθμό τηλεθεατών σε παγκόσμιο επίπεδο. 


Τα βελάκια και τα ελαστικά δεν είναι και ο πιο φυσιολογικός συνδυασμός που συναντάται σε μια χορηγία, αλλά η TOYO ποτέ δεν περιοριζόταν σε στερεότυπα, καθώς προτιμά να έχει μια καινοτόμα και ασυμβίβαστη προσέγγιση στο μάρκετιγκ των ελαστικών. 

Έχοντας εξασφαλίσει μια εκτεταμένη συμφωνία χορηγίας με την PDC και με μερικές από τις πιο ταλαντούχες φυσιογνωμίες της αυτοκινητοβιομηχανίας του πλανήτη, η ιαπωνική εταιρεία έχει στοχοποιήσει με σαφήνεια τα αντίστοιχου επιπέδου ταλέντα πρωταθλητών στα βελάκια.  

Και οι 96 παίκτες θα φορούν σήματα TOYO TIRE στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο και η ΤΟΥΟ θα έχει μια ξεχωριστή διαφημιστική θέση προβολής καθόλη τη διάρκεια της σαιζόν. 

Η κίνηση συνεργασίας με την PDC είναι πανέξυπνη αφού στους αγώνες με βελάκια που θα διεξαχθούν καθόλη τη διάρκεια του 2019 παγκοσμίως, η ΤΟΥΟ θα κατέχει ξεχωριστή θέση προβολής που θα θεαθεί από περίπου 40 εκατομμυρίων τηλεθεατών. 

Μόνο στην Αγγλία, ο αριθμός αυτός αναμένεται να υπερβεί τους 7,3 εκατομμυρίων τηλεθεατών, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα αθλήματα, ενώ πάνω από 500.000 οπαδοί θα παρερευθούν στα τουρνά που οργανώνει η PDC παγκόσμιως για το 2019. 

Πλέον, επαγγελματίες πρωταθλητές θα συναγωνίζονται για τεράστια χρηματικά έπαθλα με πρωταθλητή τον Barry Hearn κι έτσι η επένδυση της TOYO αναμφίβολα θα αποφέρει σημαντική και άμεση αναγνώριση και τηλεθέαση.  

“Με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζουμε την ΤΟΥΟ TIRE ως συνεργάτη της PDC αυτή την συναρπαστική αθλητική σαιζόν" δηλώνει ο Πρόεδρος της ένωσης PDC, Barry Hearn. “Σε λίγο ξεκινάμε το μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ, όπου 96 παίκτες θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 2,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών στο Πρωτάθλημα William Hill World Darts και όπου τα προϊόντα της TOYO TIRE θα απολαύσουν σημαντική παγκόσμια προβολή.  

Με γνώμονο την περαιτέρω επέκταση αυτού του παγκόσμιου τουρ, καθώς αναπτύσσεται το άθλημα αυτό, προσβλέπουμε σε μια συναρπαστική συνεργασία με το παγκόσμιο εμπορικό σήμα TOYO TIRE."