Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Επίσημος εταίρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου 2018

16 Ιουλίου 2018

Στις 7-12 Αυγούστου 2018, θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο. Μετά από τη συνεργασία της ως Εθνικός Συνεργάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου της IAAF στο Λονδίνο το 2017 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της IAAF στο Μπέρμιγχαμ το Μάρτιο του 2018, η Toyo Tire ενεργεί σήμερα ως επίσημος συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητισμού στο Βερολίνο. Οι προκριμένοι αθλητές σίγουρα θα λάβουν κυριολεκτικά υπόψη τους το σλόγκαν "Driven to Perform" [Κίνητρό μας η Απόδοση].

 

6 Ημέρες Αθλητικών Επιδόσεων

Για 6 ημέρες οι αθλητές θα συναγωνίζονται για την απόκτηση ενός μεταλλίου σε δίκαιους αγώνες 26 συνολικά αθλημάτων. Εκτός από τους αγώνες δρόμου μικρής, μεσαίας και μεγάλης απόστασης, οι αθλητές θα συναγωνίζονται και στο άλμα, στις ρίψεις και σε άλλα αθλήματα.

 

Το Βερολίνο Αναμένει

Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου δεν περιορίζονται μόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, αλλά θα μεταφερθούν και σε άλλους χώρους της πόλης. Κοντά στη δράση, οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν και να υποστηρίξουν ενεργά τους αθλητές στην περιοχή του μαραθωνίου. Η πλατεία Breitscheidplatz εξυπηρετεί όχι μόνο ως γραμμή έναρξης και τερματισμού για τον μαραθώνιο, αλλά και ως σημείο συνάντησης για όλους τους λάτρεις των αθλημάτων. Θα υπάρξει ζωντανή μουσική και η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών Toyo Tire της Ιαπωνίας θα παρουσιάσει κάτι πολύ ξεχωριστό: το Toyo Tornado, έναν τυχερό παιχνίδι στο οποίο οι θαρραλέοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να κερδίσουν καταπληκτικά βραβεία.

 

Παρέα με τους Καλύτερους Αθλητές

Η συνεργασία χορηγίας της Ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρείας ελαστικών, Toyo Tire, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προσελκύσει την προσοχή των θεατών στην περιοχή και μπροστά στις οθόνες. Η Toyo Tire θεωρεί ότι βρίσκεται σε καλά χέρια σε αυτό το αθλητικό περιβάλλον, όπου ο θεμιτός ανταγωνισμός και η κορυφαία απόδοση παίζουν σημαντικό ρόλο.