Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

3η Ποδηλατοδρομία στην Hamme

27 Νοεμβρίου 2017

Στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Hamme η τρίτη ποδηλατοδρομία κυπέλλου DVV Verzekeringen Trophy. Ο όμιλος Toyo Tire ήταν εκεί ως συνεργάτης του αθλητικού γεγονότος στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 15.000 άτομα. 

Ειδικά για αυτόν τον αγώνα προστέθηκε στην κούρσα ποδηλατοδρομίας η "Παγίδα Toyo Tires", που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

   

Σε ένα λασπώδες, στριφογυρισμένο και επικλινές έδαφος, ο Mathieuw van der Poel πήρε ξανά το προβάδισμα από νωρίς και αγωνίστηκε για τη σόλο νίκη στο Flandriencross, έχοντας τερματίσει πριν από τους Wout Van Aert και Michael Vanthourenhout. Ως αποτέλεσμα, ο van der Poel νίκησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή van Aert και πήρε το συνολικό προβάδισμα στο πρωτάθλημα μετά από τρεις γύρους.

Ο Sanne Cant (BE) βγήκε στην κορυφή στο Flandriencross στην Hamme την Κυριακή, αλλά όχι χωρίς μάχη από την Ellen Noble (ΗΠΑ) και την Katie Compton (ΗΠΑ), οι οποίες τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ωστόσο, η Katie Compton διατηρεί το γενικό προβάδισμα στον αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας Κυπέλλου DVV Verzekeringen πραγματοποιείται στις 9 Δεκεμβρίου στην Essen.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.sport.be/trofeeveldrijden/2017/nl/

Cyclocross

Τελευταία Νέα