Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire στην έκθεση Tuning World Friedrichshafen

28 Απριλίου 2017

Συμμετοχή της Toyo Tire στην έκθεση Tuning World Friedrichshafen 2017.

H Toyo Tire συμμετείχε, από την 28η Απριλίου έως την 1η Μαΐου, στην έκθεση Tuning World Friedrichshafen. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες δημόσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ετησίως στην Γερμανία και μέσα σε περίοδο 15 ετών έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση Tuning στην Ευρώπη.

   
 Το Περίπτερο της Toyo Tire στην έκθεση Tuning World 2017  Nissan Skyline

Η Toyo Tire είχε στήσει περίπτερο 150m² σε καίριο σημείο της έκθεσης προβάλλοντας τον συνεργάτη της στον τομέα του Tuning, Sidney Industries. Το περίπτερο ξεχώρησε χάρη σε δύο ειδικά αυτοκίνητα έκθεσης: ένα αυτοκίνητο drift Toyota AE86 και ένα μοναδικό Nissan Skyline R32 από την δημοφιλή Ιαπωνική εταιρεία Tuning, Pandem. Άλλη μία ατραξιόν ήταν ο καθημερινός διαγωνισμός ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν εκατοντάδες επισκεπτών. Ο συναρπαστικός αυτός διαγωνισμός μετρούσε την ταχύτητα με την οποία μπορούσαν οι επισκέπτες να βάλουν γκολ. Ο νικητής κέρδισε ένα αυθεντικό σετ ακουστικών Beatz.

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου στο Περίπτερο της Toyo Tire Toyota AE 86

Η συνεχής προβολή σε γιγάντια οθόνη της σειράς ταινιών "Surprising the World" [Καταπλήσσοντας τον Κόσμο] τράβηξε, επίσης, πολύ ενδιαφέρον. 

Η έκθεση σηματοδότησε την επιτυχή συνεργασία της Toyo Tire με τους συνεργάτες της στον τομέα του Tuning και το κύρος της Toyo Tire ενισχύθηκε εντός του Γερμανικού και διεθνούς χώρου του Tuning.  

Τελευταία Νέα