Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Κυκλοφορεί η ταινία Recoil 4 με την χορηγία της TOYO TIRE

29 Μαρτίου 2017

Στις 28 Μαρτίου προβλήθηκε η νέα ταινία Recoil 4 στο Youtube και Facebook. Σε έναν συναρπαστικό αγώνα επτά λεπτών ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγώνων εκτός δρόμου, Ballistic BJ Baldwin, διασχίζει την Αβάνα, ξεπερνώντας τον εαυτό του με θεαματικές και επικίνδυνες σκηνές. Τα γυρίσματα της ταινίας υποστηρίχθηκαν από κυβερνητικούς εκπροσώπους, από την TOYO TIRE ως χορηγός της και από την Monster Energy, Rigid Industries και King Shocks.

Recoil 4
Πρώτη Σκηνή

Οι επικές σκηνές δράσης, συμπεριλαμβανομένου του μακρύτερου άλματος Trophy Truck, 58 μέτρων εντός κατοικημένης περιοχής, έχουν γυριστεί αποκλειστικά στους δρόμους της Αβάνας, που για δεκαετίες υπήρξαν κλειστές σε Αμερικανούς κινηματογραφιστές 

“Ο BJ ώθησε το φορτηγό αυτό περισσότερο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς με αποτέλεσμα να γυριστούν μερικές από τις πιο συναρπαστικές σκηνές των τελευταίων δεκαετιών" τόνισε ο κινηματογραφιστής Andy Bell.

Χορηγός η TOYO TIRE
Ο BJ Baldwin

“Το να διασχίζεις την έρημο στην Baja είναι μεγάλο κατόρθωμα, αλλά το να πετάς κυριολεκτικά μέσα στους δρόμους της Αβάνα με 160 χλμ τα ξεπερνά όλα" είπε ο BJ Baldwin. “Απλά δεν υπάρχει κάποιος διακριτικός τρόπος να κυκλοφορήσεις ένα φορτηγό 2700 κιλών σε έναν κατοικημένο δρόμο η υποδομή του οποίου είναι ουσιαστικά για σεντάν του 1950. Οι ντόπιοι κάτοικοι τρελάθηκαν. Δεν είχαν ιδέα ότι ένα φορτηγό μπορεί να πετάξει.”

Ο Baldwin, που είναι είδωλο στους αγώνες εκτός δρόμου, φέρει επτά νίκες, τρία πρωταθλήματα του Διεθνούς SCORE, μία νίκη στο Baja 500 και μια νίκη κατηγορίας στο Ράλι Ντακάρ. Επιπλέον, ο Baldwin είναι ο μόνος νικητής του θρυλικού Baja 1000 χωρίς συνοδηγό.

 


 

Τελευταία Νέα