Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πρωτάθλημα BTRDA Clubmans Rallycross

28 Φεβρουαρίου 2017

Συνεργασία του Πρωταθλήματος BTRDA Clubmans Rallycross με την TOYO TIRE.

Η TOYO TIRE δέχθηκε την πρόταση να γίνει μια από τους πρωταρχικούς χορηγούς του Πρωταθλήματος BTRDA Clubmans Rallycross. Η συμφωνία προβλέπει χορηγία διάρκειας τριών ετών και εξασφαλίζει την επέκταση της επιρροής της TOYO TIRE στο Rallycross πέρα από το Πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους αγώνες του Clubman του ξεχωριστού πρωταθλήματος. Επίσης, έχει καθιερωθεί η απόδοση χρηματικού επάθλου στους νικητές κάθε κατηγορίας και κάθε γύρου που χρησιμοποιούν ελαστικά TOYO TIRE.

Η συμφωνία αυτή, αποβλέπει όχι μόνο στην ενίσχυση του Πρωταθλήματος BTRDA, αλλά και στην περαιτέρω γνωστοποίηση της επωνυμίας των προϊόντων TOYO TIRE στο Άθλημα Αγωνιστικών Αυτοκινήτων. Στα επόμενα τρία χρόνια, η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην TOYO TIRE να επιδείξει τα επίπεδα κρατήματος και πρόσφυσης στην άσφαλτο και το χαλίκι, επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την δύναμη και το βάθος που διαθέτουν τα ελαστικά της.
Τα ελαστικά της TOYO TIRE διατίθενται αυτή την στιγμή στο Πρωτάθλημα μέσω της Mel Williams Tyres και το έτος 2017 θα συνεχίζεται η διάθεση ελαστικών TOYO TIRE για όλες τις 6 κατηγορίες του Πρωταθλήματος BTRDA.
Ο Διευθυντής του Πρωταθλήματος BTRDA, John Rook, ανέφερε συγκεκριμένα: «Το Πρωτάθλημα συνεχίζει δυναμικά και τώρα πια η διεθνώς αναγνωρισμένη επωνυμία της TOYO TIRE ανεβάζει το πρωτάθλημα σε άλλα επίπεδα. Η συμφωνία αυτή όχι μόνο ενισχύσει το Πρωτάθλημα, αλλά οι αγωνιστικοί οδηγοί θα έχουν και το κίνητρο να αποσπάσουν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας £150 για κάθε τελική νίκη αν χρησιμοποιούν ελαστικά της TOYO TIRE καθόλη την διάρκεια των αγώνων».
Ο Πρόεδρος της TOYO TIRE Ευρώπης, Kenta Kuribayashi, είπε: «Είναι μεγάλη χαρά της TOYO TIRE που στηρίζει το Πρωτάθλημα BTRDA Clubmans Rallycross 2017. Στην 50η επέτειό της, αυτή η δυναμική μορφή αγώνων αυτοκινήτων χαίρει μεγάλης αύξησης ενδιαφέροντας. Ο ενθουσιασμός και η προσβασιμότητα του αθλήματος αυτού καθιστά το Rallycross ως τον ιδανικό συνεργάτη της TOYO TIRE.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται δύο βδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν. Αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις γύρω από την κινηματογράφηση και την κάλυψη από τα ΜΜΕ πριν ξεκινήσει η σεζόν στις 12 Μαρτίου στην Πίστα Blyton. Τώρα είναι μια πολύ καλή εποχή για το Πρωτάθλημα BTRDA Rallycross έχοντας νέους χορηγούς, νέους οδηγούς αγώνων και νέα αυτοκίνητα και με την όλη ανάπτυξη του Rallycross διεθνώς».

 

Ημερομηνίες
2 Μαρτίου Blyton Park
6 Μαΐου Pembrey
7 Μαΐου Pembrey
5 Αυγούστου Pembrey
6 Αυγούστου Pembrey
15 Οκτωβρίου Blyton Park
5 Νοεμβρίου Croft

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα BTDRA

Τελευταία Νέα