Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Επισημοι Χορηγοι

29 Ιουνίου 2016

Την ίδια μέρα που η Μπουντεσλίγκα ανακοινώνει το πρόγραμμα για την σεζόν 2016/2016, η Τoyo Tire Europe GmbH υπογράφει ένα διετές συμβόλαιο για να χορηγήσει επίσημα την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Μπουντεσλίγκα 2.



Η Φορτούνα ξεκινά την σεζόν 2016/2017 με την επαναδόμηση της πρώτης ομάδας, αποφασισμένη να ανεβάσει το επίπεδό της. Η υπογραφή με το μέλος της Αμερικανικης Εθνικής ομάδας, Jerome Kiesewetter, τον σκορερ Marlon Ritter και τον Βέλγο πρωταθλητή U21, Maecky Ngombo δείχνουν την κατεύθυνση που παίρνει η Φορτούνα.

Η Toyo Tire θεωρεί ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι ιδανική ομάδα για να χορηγήσει, αφού ασπάζονται το ίδιο πάθος για επιτυχία και έχουν την ίδια επιθυμία να ξεπεράσουν τα όριά τους. 
 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φορτούνα μαζί με τον Justin Toshiki Kinjo καλωσορίζουν την Toyo Tire  
Ο Robert Schäfer,  Διευθύνων Σύμβουλος της Φορτούνα και ο Πρόεδρος της Toyo, Kenta Kuribayashi, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Ο Πρόεδρος της Toyo Tire Ευρώπης, Kenta Kuribayashi, καλωσόρισε τη νέα συνεργασία με την ακόλουθη δήλωση:

"Η Toyo Tire εγκαταστάθηκε στο Ντίσελντορφ πριν από 40 χρόνια. Έχουμε σήμερα την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Φορτούνα για να ανταγωνιστούμε επιτυχώς τα προϊόντα της αγοράς. Η σύνδεσή μας με μια τόσο αγαπητή ποδοσφαιρική ομάδα που πρωταγωνιστεί κι αυτή στον τομέα της, θα βοηθήσει την στρατηγική μας να πρωταγωνιστήσουν τα ελαστικά μας στην Ευρώπη".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φορτούνα, Robert Schäfer, σχολίασε την νέα συνεργασία ως εξής:

"Είναι μεγάλη μας χαρά και καλωσορίζουμε την επόμενη ιαπωνική εταιρεία, Toyo Tire, στην οικογένεια της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η νέα συνεργασία δεν είναι απλά μια επιτυχημένη σύναψη συμφωνητικών, αλλά εκπροσωπεί τις τεράστιες πρωτοβουλίες της ποδοσφαιρικής μας λέσχης να συνεργάζεται με το Ιαπωνικό τμήμα της λέσχης μας".

 


 

Τελευταία Νέα