Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το πισωκινητο μπαγκι X-Raid εισερχεται στο Ράλι Aragon

19 Ιουλίου 2016

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το X-Raid συνεχίζει τις δοκιμές και την ανάπτυξη του πισωκίνητου μπάγκι στο Ράλι Aragon φορώντας ελαστικά Open Country M/T-R διαστάσεων 35 x 12.5 R17 και με οδηγό την θρυλική πρώην νικήτρια του Ράλι Ντακάρ, Jutta Kleinschmidt.

Πρόκειται για τον Ισπανικό γύρo του αγώνα ανώμαλου δρόμου για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIA, στο οποίο θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα. Μερικοί από τους περίφημους οδηγούς με τους οποίους θα συναγωστεί το μπάκγι CBRA είναι οι πρώην νικητές, Nasser Al-Attiyah, Nani Roma και Carlos Sainz.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στους τεχνικούς κανονισμούς έχουν δώσει στα μπάγκι μια ώθηση σε αυτά τα ράλι. Τα πισωκίνητα οχήματα πλέον μπορούν να είναι ελαφρύτερα και να χρησιμοποιούν μεγαλύτερες ζάντες από τα αυτοκίνητα 4x4. Η επιτυχία ενός μπαγκι στο φετινό Ράλι Ντακάρ έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στα κορυφαία τετρακίνητα οχήματα.

Παρόλο που βγήκε νικήτρια σε τέσσερα συνεχόμενα Ράλι Ντακάρ κατά την περίοδο 2012-2015 με το θριαμβευτικό Mini All4 Racing, η ομάδα X-Raid διαπίστωσε ότι τα πισωκίνητα μπάγκι θα αποκτούσαν μεγάλη σημασία. Το 2014 ξεκίνησε το πρότζεκτ μπάγκι CBRA ενώ η ομάδα αγωνιζόταν με τα εξαιρετικά επιτυχημένα Μίνι σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα. Τώρα, οι πληροφορίες που συλλέγονταν από το Ράλι Aragon επιτρέπουν την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάγκι. 

Jutta Kleinschmidt X-Raid CBRA 2WD Buggy

 For more information, visit: www.x-raid.de

Τελευταία Νέα