Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
07/01

14 + 2 = κακοτυχία για τον Baldwin

Αφού έφτασε στον Καταυλισμό, μετά από σχεδόν εννέα ώρες με ρυθμό αγωνιστικής οδήγησης και πέντες ώρες κανονικής οδήγησης, ο Baldwin δέχτηκε ποινή δύο ωρών για καθυστερημένη άφιξη.


Για κακή του τύχη, επειδή έφτασε στην 82η θέση μετά από 8 ώρες, 28 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα στον τερματισμό, ο Baldwin δέχτηκε ποινή 2 ωρών για καθυστερημένη άφιξη. Έχοντας αναχωρήσει στις 5 το πρωί για να διανύσει 300 χλμ μέχρι το σημείο εκκίνησης, ο Baldwin, εξαντλημένος πια, μαζί με τον συνοδηγό του, Cody, κατάφεραν να τερματίσουν μετά από σχεδόν 14 ώρες συνολικής οδήγησης.

Ο Baldwin (και ο Chicherit) υπέστησαν "αεριοφράγματα", όταν δηλαδή τα καύσιμα βράζουν εξαιτίας των ακραίων θερμοκρασιών, οι οποίες ήταν πιο υψηλές από όσο είχαν βιώσει ενώ έκαναν δοκιμές στην "παγωμένη" Καλιφόρνια! Το υψόμετρο ήταν, επίσης, ένας αρνητικός παράγοντας. Η τεχνική ομάδα έχει ξεπατωθεί στην δουλειά αναζητώντας λύση για την αυριανή διαδρομή. Παρά τα μειονεκτήματα που επηρεάζουν την θέση στην γενική κατάταξη, η ομάδα θα πιέζει κάθε μέρα για δυνατές ατομικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο γκαλερί παρακάτω θα δείτε λήψεις από την ειδική διαδρομή τώρα που έφτασε και ο φωτογράφος.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις