Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
06/01

Η ομάδα Opel Dakar 2η στην έκτη ειδική διαδρομή

Ο Szalay Balázs και ο László Bunkoczi τερμάτισαν με το Opel Mokka 2 λεπτά, 34 δευτερόλεπτα μπροστά από το μπάγκι του Sabatier που νίκησε στην σημερινή ειδική διαδρομή.


Μετά από την χθεσινή μέρα ξεκούρασης, η έκτη ειδική διαδρομή του Ράλι Africa Eco Race, ήταν μια μακρά διαδρομή προς την Μαυριτανία, ακολουθούμενη από 174 χιλιόμετρα ειδικής διαδρομής σε άμμο. Η διαμόρφωση της ειδικής διαδρομής απαιτεί από τους αγωνιζόμενους να τρέξουν στην Μαυριτανία πριν κατευθυνθούν στον τερματισμό που είναι στο Chami. Ο Szalay οδήγησε το Opel του μέσα από την άμμο με μέσον όρο ταχύτητας που ξεπερνούσε τα 130χλμ/ώρα, φτάνοντας στον τερματισμό 2 λεπτά, 34 δευτερόλεπτα πριν από τον Jean Antoine Sabatier, που είχε νικήσει σήμερα την 2η ειδική διαδρομή. Τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα τερμάτισε 4 λεπτά μπροστά από τον προπορευόμενο της γενικής κατάταξης, Schlesser, και 6 λεπτά μπροστά από τον Shagirov που βρίσκεται στην 5η θέση μπροστά από τον Szalay, ο οποίος παραμένει στην 6η θέση. Το έλλειμμα προς την 5η θέση είναι τώρα 33 λεπτά, 46 δευτερόλεπτα με τον Turon Barrere να βρίσκεται 18 λεπτά παρακάτω, στην 4η θέση.

 

Για να ανέβουν στο βάθρο, οι Szalay και László θα χρειαστεί να καλύψουν την διαφορά της 1 ώρας και 5 λεπτών στις τελικές πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα. Με αυτόν τον ρυθμό, θα προσπεράσουν τον Sabatier, ο οποίος βρίσκεται τώρα στην 3η θέση. Πρόκειται για μεγάλο άθλημα, αλλά να περιμένετε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί για να πετύχει.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις