Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
09/01

3ος ο Robby Gordon στην 5η ειδική διαδρομή

Ο Gordon μετατρέπει την 14η θέση εκκίνησής του στην 3η θέση.


Μετά από μια μαραθώνια διαδρομή που τελικά μειώθηκε απότομα για περίπου 100 χλμ για λόγους ασφαλείας με ουδέτερη ζώνη στην μέση, δημιουργώντας έτσι 2 τμήματα στην διαδρομή, ο Robby Gordon έχει θέσει το HST Gordini του στο τελευταίο βήμα του βάθρου. Η πρώτη του άνοδο σε βάθρο στο Ράλι Ντακάρ 2014.

Στο πρώτο σημείο αναφοράς, έχοντας διανύσει 46 χλμ, ο Gordon εκτοξεύτηκε στην 7η θέση και μέρχι το τέλος του πρώτου μισού της σημερινής ειδικής διαδρομής, βρισκόταν στην 2η θέση. Κράτησε την 2η θέση για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μέχρι που ο De Villiers με το Toyota του μπήκε ανάμεσα στον Roma και τον Gordon και πήρε την 2η θέση. Ο Gordon αναγκάστηκε να δεχτεί την 3η θέση, 20 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πίσω από τον Nani.

Ο Ισπανός επανέρχεται στην 1η θέση της γενικής κατάταξης μετά τον σημερινό του θρίαμβο στην ειδική διαδρομή, μαζί με τον συμπατριώτη του, Sainz, που είχε πάρει την πρωτιά μέσα σε μια νύκτα και τελικά πέρασε μια άσχημη μέρα και βρέθηκε μια ώρα πίσω από τον Roma.

Με τα αεριοφράγματα να έχουν γίνει παρελθόν, ο Gordon δυναμώνει όλο και περισσότερο καθώς προοδεύει το Ράλι. Το νέο όχημα φαίνεται να προσαρμόζεται όμορφα στον καινούριο του ρόλο ως γίγαντας-φονιάς και η ομάδα είναι αισιόδοξη για το υπόλοιπο του αγώνα. Μετά από μεγάλες ταλαιπωρίες στο Ντακάρ, η ομάδα πάλεψε και η διάθεσή της είναι πια μαχητική, ό,τι και να τους επιφυλάσσει πια το Ράλι Ντακάρ.  

Μέχρι στιγμής, ο Gordon βρίσκεται στην 11η θέση, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει όσο τερματίζουν ακόμα οι αγωνιζόμενοι.

Ο Baldwin ακόμα τρέχει και θα ανακοινωθούν ειδήσεις για την πρόοδο του όταν μάθουμε περισσότερα. Χωρίς ένα μέλος από την ομάδα του εξαιτίας της καταστροφικής φωτιάς εχθές, ο BJ φέρει την τιμή πια της ομάδας EV Racing.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις